Η Οία στους 10 κορυφαίους ανερχόμενους προορισμούς

Η Οία στους 10 κορυφαίους ανερχόμενους προορισμούς

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη λίστα με τους δέκα κορυφαίους ανερχόμενους προορισμούς στην Ευρώπη για το 2015 συμπεριέλαβε η TripAdvisor την Οία της Σαντορίνης. Πρόκειται για την τελευταία λίστα που δημοσιοποίησε για τη φετινή χρονιά η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στο κόσμο. Είχαν προηγηθεί λίστες με βραβεύσεις για ξενοδοχεία, προορισμούς, τουριστικές υπηρεσίες, κ.ά.

Η διεθνής ιστοσελίδα προτρέπει τους επισκέπτες να επισκεφθούν την Οία για να απολαύσουν τα αρχοντικά καπετανόσπιτα και να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα. Στη λίστα με τους δέκα κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για το 2015, που διαμορφώθηκε με βάση τις κριτικές των χρηστών της TripAdvisor, την πρώτη θέση κατέλαβε το Τουλούμ στο Μεξικό και ακολούθησαν, κατά σειρά προτίμησης, οι περιοχές: Καρταχένα στην Κολομβία, Πόρτο στην Πορτογαλία, Γκάτλινμπουργκ στις ΗΠΑ, Μόσχα στη Ρωσία, Μπράιτον στη Βρετανία, Νέο Δελχί στην Ινδία, Μπανφ στο Καναδά, Λίμα στο Περού και Φοζ ντο Ιγκουασού στη Βραζιλία. Στην αντίστοιχη λίστα με τους δέκα κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη την πρώτη θέση κατέλαβε το Πόρτο και ακολούθησαν οι περιοχές: Μόσχα στη Ρωσία, Μπράιτον στη Βρετανία, Λίβερπουλ στη Βρετανία, Γρανάδα στην Ισπανία, Φουντσάλ στην Πορτογαλία, Οία στην Ελλάδα, Κρακοβία στην Πολωνία, Βαλένθια στην Ισπανία και Κολωνία στη Γερμανία.

Εξάλλου, άλλη μία διεθνή πρωτιά είχε ως τουριστικός προορισμός η Σαντορίνη. Το αμερικανικό δίκτυο abc news κατέταξε τη Σαντορίνη στην πρώτη θέση μεταξύ των πέντε κορυφαίων προορισμών που εμπνέουν και διαμορφώνουν νέα αντίληψη για τη ζωή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή