Χανιά: Συνεχίζεται ο δικαστικός αγώνας κατά της απόφασης ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου

Χανιά: Συνεχίζεται ο δικαστικός αγώνας κατά της απόφασης ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόφαση να συνεχίσουν το δικαστικό αγώνα κατά της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου της πόλης και των άλλων περιφερειακών αεροδρομίων επαναβεβαίωσαν τη Δευτέρα δήμαρχοι και φορείς των Χανίων που συμμετείχαν σε σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Χανίων παρουσία και των αντιπεριφερειαρχών Απόστολου Βουλγαράκη και Νίκου Καλογερή.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εν όψει και της αυριανής επίσκεψης του κλιμακίου της «fraport» στο αεροδρόμιο συμμετείχαν και δικηγόροι που χειρίζονται δικαστικά την απόφαση.

Όπως από κοινού αποφασίστηκε αύριο θα βρεθεί στο αεροδρόμιο αντιπροσωπεία από την αντιπεριφέρεια Χανίων καθώς και αντιπροσωπεία δημάρχων και θα επιδοθεί υπόμνημα στο κλιμάκιο της «fraport» στο οποίο θα εκφράζεται η αντίθεση του συνόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης στην παραχώρηση μέσω σύμβασης του αεροδρομίου της πόλης.

«Επιβεβαιώσαμε την πάγια θέση μας κατά της παραχώρησης του αεροδρομίου» δήλωσε μετά τη σύσκεψη ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ενώ ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας τόνισε ότι «απόφαση μας είναι να συνεχίσομε τον δικαστικό αγώνα που ήδη είναι σε εξέλιξη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή