Οι 5 δημοφιλείς προορισμοί των Ελλήνων στο εξωτερικό

Οι 5 δημοφιλείς προορισμοί των Ελλήνων στο εξωτερικό

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tους κορυφαίους προορισμούς στο εξωτερικό των Ελλήνων για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου δημοσιοποίησε η Airtickets, βάσει στοιχείων από το σύστημα κρατήσεών της.

Σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα της εταιρείας, περισσότεροι από 3.800 ταξιδιώτες έκλεισαν τα αεροπορικά τους εισιτήρια με την Airtickets για ολιγοήμερες αποδράσεις στην καρδιά του χειμώνα. Ως κορυφαία προτίμηση των Ελλήνων αναδείχθηκε το Λονδίνο, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η Ρώμη, η Κωνσταντινούπολη, το Μιλάνο και το Παρίσι. Η διάρκεια διαμονής των ταξιδιωτών κυμαίνεται, κατά μέσον όρο, στις 5 ημέρες. Tα στοιχεία της Airtickets αφορούν σε εισιτήρια που κλείστηκαν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για την περίοδο από την αρχή του χρόνου έως τις 29 Φεβρουαρίου. Η Airtickets αναφέρει ότι όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν οικονομικά μπορούν να συνδυάσουν αεροπορικό εισιτήριο και ξενοδοχείο, και να ωφεληθούν μέχρι και 30% έκπτωση, με τις τιμές για τους 5 δημοφιλέστερους προορισμούς να ξεκινούν από 110 ευρώ.

Αναλυτικά, σημειώνει ότι ο ταξιδιώτης μπορεί να οργανώσει το ταξίδι του στο Λονδίνο, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, από 211 ευρώ το άτομο. Επίσης, στη Ρώμη η τιμή για αεροπορικό εισιτήριο και ξενοδοχείο τον Φεβρουάριο ξεκινάει από 110 ευρώ το άτομο, στην Κωνσταντινούπολη από 112 ευρώ και στο Μιλάνο από 173 ευρώ. Από τα στοιχεία προκύπτει ότι για τα χειμερινά τους ταξίδια οι Ελληνες επιλέγουν να πετάξουν με την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines.

Σημειώνεται ότι η Αirtickets ανήκει στον όμιλο Τripsta, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των πέντε μεγαλύτερων διαδικτυακών ταξιδιωτικών γραφείων στην Ευρώπη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή