Πρώτο στις προτιμήσεις των ερωτευμένων το Παρίσι

Πρώτο στις προτιμήσεις των ερωτευμένων το Παρίσι

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από 100 έως 300 ευρώ προτίθεται να δαπανήσει πάνω από το 50% των Ελλήνων, που συμμετείχε σε έρευνα της airtickets, για μία αεροπορική πτήση προκειμένου να εορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η διαδικτυακή έρευνα της ταξιδιωτικής εταιρείας για τα σχέδια και τις επιθυμίες των Ελλήνων την ημέρα των ερωτευμένων, πραγματοποιήθηκε από την 1η έως τις 7 Φεβρουαρίου.

Συνολικά απάντησαν 18.018 άτομα, εκ των οποίων το 68% γυναίκες και το 32% άνδρες. Οι περισσότεροι απάντησαν ότι αναμένουν ένα δώρο από το ταίρι τους. Ποσοστό 76% των ερωτηθέντων απάντησε ότι επιθυμεί να λάβει ως δώρο ένα ταξίδι-έκπληξη. Το 46% των ερωτηθέντων προτιμά να ανακαλύψει μία ευρωπαϊκή πόλη με πρώτη προτίμηση το Παρίσι, που παραμένει ο πιο ελκυστικός προορισμός για μία τριήμερη απόδραση. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, τα ταξίδια γαστρονομικού ενδιαφέροντος είναι αρκετά δημοφιλή στα ερωτευμένα ζευγάρια. Το ένα τρίτο των ερωτηθέντων επιθυμεί να πραγματοποιήσει μία γευσιγνωσία ή οινογνωσία για την ημέρα των ερωτευμένων.

Εξάλλου, σε προσφορές με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχουν προχωρήσει και μεγάλοι τουριστικοί όμιλοι της Ευρώπης. Για παράδειγμα, η Tui ανακοίνωσε για όσους κάνουν κράτηση στα ξενοδοχεία της αλυσίδας τους Magic Life ότι θα έχουν έκπτωση 50% για το δεύτερο άτομο που θα ταξιδέψει μαζί τους, εξοικονομώντας έτσι εκατοντάδες ευρώ. Η προσφορά ισχύει έως τις 15 Φεβρουαρίου για κρατήσεις τη θερινή περίοδο στα 13 ξενοδοχεία που διαθέτει η αλυσίδα σε Ελλάδα, Τουρκία, Ισπανία, Αίγυπτο και Τυνησία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή