«Λουκέτο» για 48 ώρες σε επιχείρηση στη Σαντορίνη

«Λουκέτο» για 48 ώρες σε επιχείρηση στη Σαντορίνη

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο των προληπτικών ελέγχων, που διενεργούνται από τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων σε όλη τη χώρα, συνεργείο της Δ.Ο.Υ. Σύρου, εκτελώντας εντολές για τη διενέργεια ελέγχων σε όμορες περιοχές, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Γ.Γ.Δ.Ε., προέβη το Σαββατοκύριακο σε προληπτικούς ελέγχους σε επιχειρήσεις της Σαντορίνης.

Κατά τη διάρκεια αυτών, οι ελεγκτές βρέθηκαν σε επιχείρηση με την επωνυμία «DEMILMAR», στην Περίσσα, η οποία περιλαμβάνει εκμετάλλευση της παραλίας με ομπρέλες και ξαπλώστρες, beach bar, εστιατόριο και κατάστημα με επώνυμα ρούχα.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί 57 αποδείξεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την κατανάλωση στην παραλία. Το συνεργείο προχώρησε άμεσα στη βεβαίωση της παράβασης και στην προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για 48ωρο σφράγισμα της επιχείρησης.

Οι ελεγκτές θυροκόλλησαν και το σημείωμα διαπίστωσης ελέγχου, καθώς ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αρνήθηκε να το παραλάβει.

Η επιχείρηση έκλεισε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή