Πέντε επιχειρηματικές αποστολές προγραμματίζει το υπουργείο Εξωτερικών

Πέντε επιχειρηματικές αποστολές προγραμματίζει το υπουργείο Εξωτερικών

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε επιχειρηματικές αποστολές σε Ευρώπη, Αφρική και Ασία, έχει προγραμματίσει το υπουργείο Εξωτερικών στο προσεχές χρονικό διάστημα υπό τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Μάρδα.

• Επιχειρηματική αποστολή στην Αστάνα (26-27/9/2016) με την ευκαιρία της Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας – Καζαχστάν για τους κλάδους αγροδιατροφικών προϊόντων, ενέργειας, κατασκευών, φαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών και τουρισμού.

• Επιχειρηματική αποστολή στη Στοκχόλμη (3/10/2016) στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με τη Σουηδία για τους κλάδους τροφίμων και ποτών, καλλυντικών, τουρισμού, real estate, τεχνολογίας αιχμής και καινοτομίας.

• Επιχειρηματική αποστολή στην Τύνιδα (2-3/11/2016), στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Τυνησία για τους κλάδους αγροτικού εξοπλισμού, τουρισμού, ιατρικών μηχανημάτων, δομικών υλικών, κατασκευών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

• Επιχειρηματική αποστολή στη Βαρσοβία (8-10/11/2016) στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Πολωνία για τους κλάδους τροφίμων και ποτών, καλλυντικών, φαρμάκων, κατασκευών, δομικών υλικών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τεχνολογιών περιβάλλοντος και λογισμικού.

• Επιχειρηματική αποστολή στην Τζακάρτα (14-17/11/2016), στο πλαίσιο της ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Ινδονησία, για τους κλάδους τροφίμων και ποτών, τουρισμού, καλλυντικών, φαρμάκων, ναυτιλίας, κατασκευών, δομικών υλικών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και αμυντικού υλικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή