ΟΑΕΔ: προκήρυξη για προσλήψεις στα ΙΕΚ

ΟΑΕΔ: προκήρυξη για προσλήψεις στα ΙΕΚ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρχίζει σήμερα και θα συνεχιστεί έως και την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 (και ώρα 18.00), η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την κάλυψη των θέσεων ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού για τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) και τις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Οι ωρομίσθιοι θα απασχοληθούν στα προγράμματα κατάρτισης των ΙΕΚ ΟΑΕΔ με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Τα δικαιολογητικά που προβλέπονται από την προκήρυξη, υποβάλλονται ή αποστέλλονται σε φάκελο ταχυδρομικώς, συστημένα ή με courier, στη Σχολική Μονάδα πρώτης προτίμησης του κάθε υποψηφίου, στην οποία προκηρύσσονται ο κλάδος και η ειδικότητά του. Στον φάκελο, στα στοιχεία του αποστολέα, αναγράφεται υποχρεωτικά ο αριθμός πρωτοκόλλου ηλεκτρονικής υποβολής, ο οποίος εμφανίζεται στην ηλεκτρονική αίτηση.

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να δηλώσουν ενδιαφέρον για τα ΙΕΚ-ΣΕΚ μιας και μόνο Περιφερειακής Ενότητας, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής εκπαιδευτικού προσωπικού. Οσοι υποψήφιοι ωρομίσθιοι είχαν υποβάλει αίτηση κατά το προηγούμενο έτος (2015-2016), θα καταχωρίσουν στη φετινή ηλεκτρονική αίτηση μόνο όσα δικαιολογητικά δεν είχαν δηλώσει στην περυσινή αίτησή τους και όσα απέκτησαν από 31-08-2015 έως και σήμερα. Τα επιπλέον δικαιολογητικά θα υποβάλλονται ή θα αποστέλλονται σε φάκελο ταχυδρομικώς συστημένα ή με courier, στη Σχολική Μονάδα ΙΕΚ-ΣΕΚ πρώτης προτίμησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή