Οριακή άνοδος στο ΧΑ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αδύναμη η χρηματιστηριακή αγορά λόγω έλλειψης ρευστότητας, δεν μπόρεσε να διατηρήσει τα ενδοσυνεδριακά κέρδη (1,20%) και έκλεισε τελικά με οριακή άνοδο 0,13% στις 563,15 μονάδες.

Η αξία των συναλλαγών υπέστη καθίζηση συγκριτικά με τις προηγούμενες συνεδριάσεις και έκλεισε στα 18,7 εκατ. ευρώ. Η σημερινή άνοδος ήταν τεχνικού χαρακτήρα μετά από 2 πτωτικές συνεδριάσεις που είχαν προηγηθεί.

Την καλύτερη εικόνα από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης παρουσίασε ο τίτλος του ΟΠΑΠ (+2,54%), της Viohalco(+2,50%) και ακολούθησε η Folli Follie Group(+1,34%) και η Coca Cola(+0,54%). Αντίθετα με ισχυρές απώλειες έκλεισε η μετοχή της Eurobank(-2,15%) και η ΔΕΗ(-1,88%).

Οι δύο τελευταίες συνεδριάσεις  που υπολείπονται για να ολοκληρωθεί το 9μηνο του  2016 αναμένεται να εκδηλωθούν κινήσεις καλλωπισμού των χαρτοφυλακίων, προκειμένου να περιορίσουν το μέσο όρο ζημιών στα χαρτοφυλάκια τους από την αρχή του 2016.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή