Παράταση της ρύθμισης των 36 δόσεων από ΔΕΗ

Παράταση της ρύθμισης των 36 δόσεων από ΔΕΗ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παράταση της ρύθμισης των 36 δόσεων χωρίς προκαταβολή για ένα μήνα, μέχρι την 31η Οκτωβρίου, αποφάσισε χθες το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ, λαμβάνοντας υπόψη, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση, τη συνεχιζόμενη προσέλευση των πελατών της για ένταξη.

Επίσης, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα διαφόρων φορέων, δίνει την ευκαιρία ένταξης στη ρύθμιση αυτή και σε όσους τη ζητήσουν όχι αυτοβούλως, αλλά κατόπιν διακοπής της ηλεκτροδότησης λόγω χρέους, με μοναδική προϋπόθεση να μην έχουν προβεί σε αυθαίρετη επανασύνδεση με επέμβαση στον μετρητή τους.

Παράλληλα, η ΔΕΗ επισημαίνει ότι εξαντλώντας κάθε περιθώριο καλής θέλησης σε όσους είχαν κάνει παρέμβαση στον μετρητή τους –πλην της περίπτωσης της ρευματοκλοπής– η επανασύνδεση μπορεί να γίνεται με προκαταβολή ίση με το 15% της οφειλής και η εξόφληση του υπολοίπου σε 12 δόσεις. Εν τω μεταξύ, όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης, με αφορμή τα αποτελέσματα του ομίλου, σε ό,τι αφορά το μέτωπο της εισπραξιμότητας και των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Επιχείρηση καταγράφεται ως ιδιαίτερα θετικό στοιχείο η για πρώτη φορά ύστερα από αρκετά χρόνια μείωση του αντίστοιχου ποσού σε απόλυτα μεγέθη, εξέλιξη που απέδωσε στον διακανονισμό των 36 δόσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή