ΤΧΣ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο έκτακτης συνέλευσης στην Εθνική

ΤΧΣ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο έκτακτης συνέλευσης στην Εθνική

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτό παραμένει το ενεχόμενο κλιμάκωσης της διοικητικής κρίσης στην Εθνική Τράπεζα καθώς το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) απειλεί τη διοίκηση της τράπεζας με τη σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Όπως ανακοίνωσε: «το Ταμείο σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού του Συμβουλίου εξετάζει το ενδεχόμενο σύγκλισης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης λαμβάνοντας υπόψη ότι η ομαλή συνεργασία μεταξύ του Δ.Σ. της Τράπεζας και του βασικού μετόχου είναι καθοριστική».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΤΧΣ στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΤΕ ο εκπρόσωπός του καταψήφισε την εκλογή του κ. Π. Θωμόπουλου για τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΕ, «ενέργεια η οποία συνάδει με προηγούμενη σχετική απόφαση του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ».

Αν το ΤΧΣ προχωρήσει τελικά στη σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης αυτή θα αφορά ευρύτερες διοικητικές αλλαγές στην τράπεζα.

Νωρίτερα το Δ.Σ. της ΕΤΕ προχώρησε στην εκλογή του κ. Τάκη Θωμόπουλου ως νέου προέδρου του ομίλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή