Χρηματοδότηση νέων επενδύσεων με έκδοση ομολόγων από ΤΕΜΕΣ

Χρηματοδότηση νέων επενδύσεων με έκδοση ομολόγων από ΤΕΜΕΣ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ΤΕΜΕΣ, ιδιοκτήτρια εταιρεία της Costa Navarino, εξετάζει την αξιοποίηση και των νέων δυνατοτήτων χρηματοδότησης που είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά ομολόγων για την υλοποίηση του προγράμματος δημιουργίας νέων παραθεριστικών κατοικιών στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Μεσσηνίας. Ηδη η ΤΕΜΕΣ στο πλαίσιο ανάπτυξης της πρώτης φάσης του προγράμματος έχει πραγματοποιήσει πωλήσεις παραθεριστικών ακινήτων του Costa Navarino σε ξένους και Ελληνες αγοραστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεδομένης της δυναμικής του εν λόγω προγράμματος η ΤΕΜΕΣ εξετάζει τη διάθεση και ετοιμοπαράδοτων κατοικιών με την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών δυνατοτήτων οι οποίες είναι πλέον διαθέσιμες στην ελληνική αγορά των ομολόγων που εισάγονται στην κύρια αγορά των Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον σκοπό αυτό η ΤΕΜΕΣ εξετάζει την ίδρυση ξεχωριστής εταιρείας, στην οποία θα μεταβιβαστούν οι νέες προς πώληση κατοικίες. Ο υπό εξέταση σχεδιασμός προβλέπει η εν λόγω εταιρεία να υλοποιήσει το αναπτυξιακό της πρόγραμμα αντλώντας χρηματοδότηση από την ελληνική αγορά ομολόγων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή