Η σημασία των ΜμΕ στην ελληνική οικονομία

Η σημασία των ΜμΕ στην ελληνική οικονομία

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) απέστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την πολιτική ηγεσία των υπουργείων Ανάπτυξης και Εργασίας, καθώς και στους αρχηγούς των κομμάτων, μεταφέροντας την πρωτοβουλία της EuroCommerce για τη σημασία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) στην ευρωπαϊκή και εθνική οικονομία, όπου επισημαίνεται η ανάγκη για την εφαρμογή συγκεκριμένης πολιτικής με σκοπό την υποστήριξή τους.

H EΣΕΕ τονίζει την ανάγκη για άμεση εφαρμογή της προτεινόμενης πολιτικής για τις ΜμΕ, η οποία, μεταξύ άλλων, θα πρέπει να:

• Υποστηρίζει ένα κανονιστικό περιβάλλον φιλικό προς τις ΜμΕ, με κατάλληλα σχεδιασμένη νομοθεσία που βασίζεται σε συστηματική εφαρμογή της αρχής «Σκέψου πρώτα σε μικρή κλίμακα» και υποχρεωτική δοκιμή από τις ΜμΕ.

• Δημιουργεί ίσους όρους ανταγωνισμού για όλες τις μορφές και τα κανάλια της λιανικής και χονδρικής – βελτιωμένη εφαρμογή και επιβολή της βέλτιστης νομοθεσίας και πρακτικών, απλουστευμένες απαιτήσεις πληροφοριών και εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες (ψηφιακή πύλη).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή