Κορκίδης: Για να ξεκολλήσει η οικονομία πρέπει να δουλέψουμε χωρίς άλλα εμπόδια

Κορκίδης: Για να ξεκολλήσει η οικονομία πρέπει να δουλέψουμε χωρίς άλλα εμπόδια

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ξεκόλλησε η αξιολόγηση από τα βράχια του Eurogroup της Μάλτας», επισήμανε σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης.

«Ωστόσο», συνέχισε, «η ανάσταση της ελληνικής οικονομίας δεν θα έρθει ούτε από τη συμφωνία της Μάλτας, ούτε από την επιστροφή των θεσμών, ούτε από τη νομοθέτηση των μέτρων της 2ης αξιολόγησης, αλλά από τη δημιουργία και διατήρηση θετικών προσήμων στην αγορά για τους υπόλοιπους μήνες του 2017 και όλο το 2018.

Εάν λοιπόν Κυβέρνηση και δανειστές επιθυμούν να ξεκολλήσει η πραγματική οικονομία, αρχής γενομένης από το β´ τρίμηνο του 2017, είναι απαραίτητο να μας επιτρέψουν να δουλέψουμε, χωρίς άλλα εμπόδια και χαμένο χρόνο. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε μετά το Πάσχα, άλλου τύπου καθυστερήσεις, που όπως πάντα κοστίζουν σε όλους μας πολύ ακριβά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή