Φέσσας: Αναγκαίο ένα ψηφιακό άλμα για την Ελλάδα

Φέσσας: Αναγκαίο ένα ψηφιακό άλμα για την Ελλάδα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πολιτική και οικονομική σταθερότητα στη χώρα έχουν αποκατασταθεί, απομένει η δημιουργία ενός φίλο-επιχειρηματικού περιβάλλοντος, επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Θόδωρος Φέσσας απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Το περιβάλλον αυτό, όπως είπε, αποτελεί συνδυασμό κυβερνητικών πράξεων και της πρόθεσης Ελλήνων και ξένων επενδυτών να βάλουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα η οποία παρουσιάζει επενδυτικές ευκαιρίες.

Οι δηλώσεις έγιναν στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου του ΣΕΒ για το συνέδριο με θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό, που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα στην Αθήνα.

Ο κ. Φέσσας σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι ουραγός στον τομέα και χρειάζεται ένα ψηφιακό άλμα προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ψηφιακής εποχής.

Ο ΣΕΒ προτείνει 60 δράσεις σε 11 τομείς της οικονομίας που μπορούν ως το 2021 να αυξήσουν τον εθνικό πλούτο κατά 4% ή 7,6 δισ . ευρώ και να δημιουργήσουν 50.000 νέες θέσεις εργασίας.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή