Σε υποτονικό κλίμα η αγορά ομολόγων ενόψει eurogroup

Σε υποτονικό κλίμα η αγορά ομολόγων ενόψει eurogroup

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε θέση αναμονής παραμένουν οι διαχειριστές ομολόγων εν'οψει του Eurogroup της 15ης Ιουνίου για να μάθουν αν θα υπάρξει ή όχι απόφαση για τη ρύθμιση του δημοσίου χρέους της Ελλάδας.

Ετσι η σημερινή πρώτη συνεδρίαση της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου κινείται σε υποτονικούς ρυθμούς. Η τιμή του 10ετούς ομολόγου ανέρχεται στα 84,25 λεπτά του ευρώ με την απόδοση να κινείται στο 5,97%.

Η τιμή του 2ετούς ομολόγου διαμορφώνεται στα 98,55 λεπτά του ευρώ με την απόδοση να κυμαίνεται στο 5,58% και η τιμή του ετήσιου κρατικού ομολόγου διαπραγματεύεται στα 99,93 λεπτά του ευρώ με την απόδοση να ανέρχεται στο 3,92%.

Το strip των 20 ομολόγων διαμορφώνεται στα 76,50 λεπτά του ευρώ και το spread του 10ετούς ομολόγου διαμορφώνεται στις 571 μονάδες.

Στα εταιρικά ομόλογα η τιμή του ΟΠΑΠ ανέρχεται στα 101,50 λεπτά του ευρώ με την απόδοση να ανέρχεται στο 2,92% και για το ομόλογο της Housemarket η τιμή διαπραγματεύεται στα 102,00 λεπτά του ευρώ με την απόδοση στο 4,48%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή