Η Sex Form παραγωγικός εταίρος μεγάλων ομίλων

Η Sex Form παραγωγικός εταίρος μεγάλων ομίλων

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμφωνίες συνεργασίας με ευρωπαϊκές εταιρείες του κλάδου της ένδυσης καθιστούν τη Sex Form παραγωγικό εταίρο μεγάλων ομίλων, με προοπτικές αύξησης των οικονομικών της μεγεθών.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε στη χθεσινή συνέλευση των μετόχων, έχουν ιδρυθεί δύο joint ventures με τις ισπανικές εταιρείες γυναικείων εσωρούχων Blue Gray Europe και Underwear Fashion για την προμήθεια των αλυσίδων Zara και Breska του ομίλου Inditex καθώς και της αγγλικής Marks&Spencer και γερμανικής Group Οtto.

Στο χώρο των ανδρικών εσωρούχων μπαίνει η εταιρεία συνεργαζόμενη με τις Tchibo και Metro Group, που αρχικά θα οδηγήσει σε πωλήσεις 3,5 εκατ. τεμαχίων. Στο χώρο των παιδικών, διευρύνει την γκάμα της μέσω της θυγατρικής Petit Elephant, προϊόντα που θα διανείμει από τον ερχόμενο Αύγουστο. Δυναμικά επεκτείνεται και στα γυναικεία ενδύματα με δύο στρατηγικές συμφωνίες. Η εξαγορά του 51% της Exclusive Fashion, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Ιουνίου, εντάσσει την εταιρεία στο χώρο των γυναικείων, ενώ η συνεργασία με την ισπανική Texmoda SA δίνει την προοπτική επέκτασης στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ιδρύθηκε joint venture παραγωγής και διάθεσης ενδυμάτων με την επωνυμία Onna και Parafine στην Ελλάδα και την Κεντρική Ευρώπη.

Επίσης ενεκρίθη η εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 17.501.360 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας «Α.S. Εμπορική-Βιομηχανική εταιρεία Η/Υ & Παιχνιδιών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή