Aπάντηση Βαρουφάκη σε Μοσκοβισί μέσω twitter

Aπάντηση Βαρουφάκη σε Μοσκοβισί μέσω twitter

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί. Αφορμή αποτέλεσε η χθεσινή αναφορά του κ. Μοσκοβισί στο βιβλίο του κ. Βαρουφάκη.

Συγκεκριμένα ο Πιερ Μοσκοβισί ανέφερε ότι το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, δεν θα έπρεπε να έχει τίτλο «Ενήλικες στο Δωμάτιο», αλλά «Παραμύθια για Παιδάκια». «Κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιος να πει την αληθινή ιστορία, χωρίς παράνοιες, ψέματα και αυτοσχεδιασμούς. Αλλά καλύτερα να σταματήσω εδώ», σημείωσε παράλληλα ο Ευρωπαίος Επίτροπος κατά τη διάρκεια ενημέρωσης δημοσιογράφων πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών  απάντησε στον Πιερ Μοσκοβισί με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter. «Ας μου επιτρέψει ο κ. Μοσκοβισί να του θέσω την ίδια ερώτηση που έθεσα στον κ. Σόιμπλε: Σε ποιά παράγραφο, σε ποιά σελίδα, σε ποιό κεφάλαιο του βιβλίου μου υπάρχει έστω και η παραμικρή ανακρίβεια όσον αφορά κάτι που είπε ή έκανε; Όλα τα άλλα περιττεύουν», έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή