Λιαργκόβας: Απειλή «κουρέματος καταθέσεων» αν δεν γίνουν πλειστηριασμοί

Λιαργκόβας: Απειλή «κουρέματος καταθέσεων» αν δεν γίνουν πλειστηριασμοί

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για κίνδυνο κουρέματος καταθέσεων σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί, προειδοποίησε ο απερχόμενος επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Λιαργκόβας ανέφερε: «Αν δεν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί, θα έχουν πρόβλημα οι τράπεζες και θα γίνει ανακεφαλαιοποίηση και κούρεμα καταθέσεων σύμφωνα με τα δεδομένα».

Ο κ. Λιαργκόβας ανέφερε ότι οι κυβερνήσεις πάντοτε ανέβαλαν τις μεταρρυθμίσεις «για αργότερα» αλλά, όπως είπε «το αργότερα έφτασε και πρέπει να γίνουν πολλά μέχρι το κλείσιμο του προγράμματος», εκτιμώντας  ότι «το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε βροχή από μεταρρυθμίσεις από το μνημόνιο 2 και 3».

Τέλος αναφερόμενος στις προοπτικές της οικονομίας, ο κ. Λιαργκόβας ανέφερε: «Θα είναι δύσκολο να έχουμε θεαματικούς ρυθμούς ανάπτυξης καθώς δεν έχουμε επενδύσεις. Το κλειδί είναι να γίνουν επενδύσεις»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή