Αρης Ξενόφος για ΟΛΘ: Στόχος μας η άμεση ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης

Αρης Ξενόφος για ΟΛΘ: Στόχος μας η άμεση ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης στις 25 Ιανουαρίου αποφάσισε την Παρασκευή το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, κατόπιν σχετικής εντολής του ΤΑΙΠΕΔ, στο πλαίσιο της προσπάθειας ολοκλήρωσης της αποκρατικοποίησης.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του χρηματιστηρίου στην Αθήνα και μεταξύ των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως περιλαμβάνεται η αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και η τροποποίηση του καταστατικού.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Άρης Ξενόφος δήλωσε την "Κ" ότι «το Ταμείο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ολοκλήρωση της παραχώρησης του ΟΛΘ και σε αυτή τη διαδικασία η συμβολή της υφιστάμενης διοίκησης του Οργανισμού εξακολουθεί να είναι σημαντική, όπως υπήρξε και όλο το προηγούμενο διάστημα. Στόχος όλων μας είναι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του ΟΛΘ μέσα στα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί και να ξεκινήσει μια νέα εποχή για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή