Νέες τουριστικές επενδύσεις συζητάει η Dolphin Capital

Νέες τουριστικές επενδύσεις συζητάει η Dolphin Capital

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας επιλογής αναδόχου κατασκευής βρίσκεται το ολοκληρωμένο τουριστικό συγκρότημα One&Only Kea Island, που θα αναπτυχθεί σε έκταση 700 στρεμμάτων στην Τζια από την Dolphin Capital Partners σε συνεργασία με την One&Only, θυγατρική της Investment Corporation of Dubai.

Παράλληλα με την πρόσφατη εξαγορά του Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι, σε συνεργασία με την Invel Real Estate Management, η Dolphin Capital Partners συνεχίζει τις άμεσες επενδύσεις της στο τουριστικό προϊόν της χώρας αλλά και τις στρατηγικές συνεργασίες της με μεγάλα επενδυτικά σχήματα που θέλουν είτε να εισέλθουν στην αγορά των τουριστικών ακινήτων είτε να ενισχύσουν την παρουσία τους σε αυτή. Προηγήθηκε μέσα στον Αύγουστο η συνεργασία της με την Grivalia Hospitality για την από κοινού εξαγορά του Amanzoe, ενώ διεξάγονται συζητήσεις και με άλλους εγχώριους και διεθνείς επενδυτές για νέα τουριστικά projects.

Συγχρόνως, η Dolphin Capital Partners παραμένει αδιάλειπτα από το 2005 αποκλειστικός διαχειριστής των επενδύσεων της εισηγμένης στην αγορά ΑΙΜ του χρηματιστηρίου του Λονδίνου Dolphin Capital Investors, η οποία συνεχίζει, όπως πάντα, να ελέγχεται από τον Μίλτο Καμπoυρίδη (η Dolphin Capital Investors έχει μηδενικό δανεισμό σε επίπεδο εισηγμένης). Με το σχήμα αυτό, η Dolphin Capital Partners ετοιμάζει την υλοποίηση του Kilada Hills στο Πόρτο Χέλι που θα περιλαμβάνει γήπεδο γκολφ σχεδιασμού Jack Nicklaus Signature, παραθεριστικές κατοικίες και λοιπές τουριστικές υποδομές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή