Bitcoin στα 60.000 δολάρια βλέπει δισεκατομμυριούχος επενδυτής

Bitcoin στα 60.000 δολάρια βλέπει δισεκατομμυριούχος επενδυτής

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Bitcoin μπορεί να φτάσει ακόμα και στα 55.000 ή 60.000 δολάρια έως τα τέλη του 2021, προβλέπει ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Μάικλ Νόβογκρατζ, καθώς η τιμή του κρυπτονομίσματος σπάει το φράγμα των 18.000 δολαρίων, για πρώτη φορά εδώ και δύο χρόνια. 

Ο Νόβογκρατζ έχει γίνει ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Bitcoin αφότου έφυγε από τον κόσμο των παραδοσιακών επενδύσεων και το private equity. Το μαζικό τύπωμα χρήματος από τις κεντρικές τράπεζες και τις κυβερνήσεις για τη στήριξη των οικονομιών στον καιρό της πανδημίας, καθιστά τα παραδοσιακά νομίσματα λιγότερο αξιόπιστα, λέει ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής. 

Σημειώνεται ότι η τιμή του Bitcoin έχει ενισχυθεί κατά 151% από τις αρχές του έτους, σε μία χρονιά που ο χρυσός έχει σημειώσει άνοδο 23% και ο Dow Jones 4,4%. Ο S&P 500 καταγράφει άνοδο 12% από τις αρχές του 2020 και ο Nasdaq περίπου 33%. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή