Αύξηση ενοικίων στο Αμπου Ντάμπι

Αύξηση ενοικίων στο Αμπου Ντάμπι

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοδο της τάξεως του 4% κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους κατέγραψαν οι τιμές των ενοικίων κατοικιών στο Αμπου Ντάμπι, ανέφερε πρόσφατα σχετική έρευνα της Jones Lang LaSalle. Παράλληλα, η εταιρεία αναφέρει ότι ο ρυθμός ανόδου των τιμών ενοικίασης κατοικιών θα παραμείνει σε μονοψήφιο ποσοστό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, κυρίως λόγω της υφιστάμενης έλλειψης ποιοτικών κατοικιών. Ως εκ τούτου, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επαναληφθεί η επίδοση της προηγούμενης διετίας (2013-2014), όταν τα ενοίκια στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αυξάνονται με διψήφιο ποσοστό και συγκεκριμένα με 11% το 2014 και 17% το 2013.

Πάντως, μέχρι το τέλος του 2015 αναμένεται να παραδοθούν συνολικά 5.000 νέες κατοικίες, παρότι κατά το πρώτο τρίμηνο δεν διατέθηκαν νέα συγκροτήματα προς πώλησης. Οσον αφορά τις τιμές πώλησης για τα διαμερίσματα στο Αμπου Ντάμπι, η JLL ανέφερε ότι αυτές παρέμειναν σταθερές κατά τους πρώτους τρεις μήνες του έτους, με τη μέση τιμή πώλησης να διαμορφώνεται σε περίπου 3.850 ευρώ/τ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή