Ανώμαλη προσγείωση για τα κτίρια του Λονδίνου

Ανώμαλη προσγείωση για τα κτίρια του Λονδίνου

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πτώση της τάξεως του 30% είναι πιθανό να καταγράψουν οι τιμές πώλησης ακόμα και των ποιοτικότερων κτιρίων γραφείων στο κέντρο του Λονδίνου έως το τέλος του 2017, εκτιμά σχετική ανάλυση της Deutsche Bank.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, προβλέπεται να επιταχυνθεί η πτώση των τιμών, με το κέντρο του Λονδίνου, όπου διατηρούν τα γραφεία τους οι περισσότερες εταιρείες του χρηματοοικονομικού κλάδου, να καταγράφει και τις μεγαλύτερες απώλειες, που μπορεί να αγγίξουν ακόμα και το 30%, καθώς, η μέση πτώση στις υπόλοιπες περιοχές της βρετανικής πρωτεύουσας δεν αναμένεται να ξεπεράσει το 10%-15%.

Τα κτίρια γραφείων στο κέντρο της πόλης είναι και τα πλέον ευάλωτα, καθώς η προσφορά αυξάνεται, τα ενοίκια παραμένουν υψηλά και ο κίνδυνος της περιορισμένης πρόσβασης στην ελεύθερη αγορά της Ευρωπαϊκής Ενωσης είναι πλέον υψηλός, μετά το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος. Η Deutsche Bank συστήνει την επιστροφή των επενδυτών στη συγκεκριμένη αγορά μόνο προς το τέλος του 2017, εφόσον έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή