Σταθεροποίηση στην αγορά γραφείων στο Ντουμπάι

Σταθεροποίηση στην αγορά γραφείων στο Ντουμπάι

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τροχιά σταθεροποίησης ζήτησης και τιμών, μετά την πτώση της τελευταίας διετίας, αναμένεται να εισέλθει η αγορά γραφείων του Ντουμπάι. Σε σχετική της έκθεση, η Knight Frank ανέφερε ότι το 2017 αναμένεται να σηματοδοτήσει την ανάκαμψη της ζήτησης σε σχέση με το 2016, καθώς οι επιχειρήσεις έχουν πλέον προσαρμοστεί στο περιβάλλον των χαμηλότερων τιμών του πετρελαίου. Ετσι, θα προχωρήσουν σε νέες μισθώσεις, μετά την ανάσχεση των επενδυτικών τους σχεδίων το 2016, έως ότου αξιολογηθεί το νέο οικονομικό σκηνικό που διαμορφώθηκε ως αποτέλεσμα των χαμηλών επιτοκίων.

Παράλληλα, η σταθερή πορεία της προσφοράς, μέσω της παράδοσης σημαντικού αριθμού νέων κτιρίων γραφείων, αναμένεται να αποτρέψει τυχόν αύξηση των τιμών των ενοικίων, ενθαρρύνοντας ακόμη περισσότερο τους χρήστες γραφείων, ώστε να προβούν σε μισθώσεις, καθώς δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν για νέες αυξήσεις. Αν ανακάμψει η αγορά γραφείων, θα πρόκειται για τον δεύτερο κλάδο της τοπικής αγοράς ακινήτων που ανακάμπτει, μετά την κατοικία, όπου ήδη έχουν καταγραφεί τα πρώτα δείγματα βελτίωσης των συνθηκών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή