Ασιατική κουζίνα για δύο

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Εξωτικό φιλέτο κοτόπουλου με λαχανικά και σάλτσα σόγιας

Εξωτικό φιλέτο κοτόπουλου με λαχανικά και σάλτσα σόγιας

Με λίγο τζίντζερ και σάλτσα σόγιας το καθημερινό κοτόπουλο μεταμορφώνεται σε μια πρωτότυπη, εξωτική συνταγή. Συνοδεύουμε με νουντλς.


Κοπανάκια κοτόπουλου με άρωμα εξωτικό

Κοπανάκια κοτόπουλου με άρωμα εξωτικό

Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας με αυτή τη συνταγή. Αφήνουμε τα κοπανάκια να μαριναριστούν στο μείγμα από κρασί, σόγια, λάιμ, τζίντερ, κουρκουμά και μέλι και στη συνέχεια τα ψήνουμε για να δημιουργηθεί μια τραγανή κρούστα!


Ινδικές γαρίδες «ταντούρι»

Ινδικές γαρίδες «ταντούρι»

Το δημοφιλές θαλασσινό γίνεται από κεφτές μέχρι τυλιχτό σουβλάκι.


Κοτόπουλο με κάρι και γάλα καρύδας

Κοτόπουλο με κάρι και γάλα καρύδας

Εξωτικό φαγητό θα βγάλει η κατσαρόλα αυτό το Σάββατο, εύκολο όμως για να μην χάσουμε κι όλη μας τη μέρα.


Μοσχάρι σιτσουάν

Μοσχάρι σιτσουάν

Έθνικ επιρροές από την Ανατολή.


Κινεζικά μακαρόνια (lo mein) με λαχανικά

Κινεζικά μακαρόνια (lo mein) με λαχανικά

Η συνταγή για το πιο γνωστό κινέζικο πιάτο με μπόλικα λαχανικά και μυρωδικά που μας μεταφέρουν στην Άπω Ανατολή.


Γλυκόξινο χοιρινό με ανανά

Γλυκόξινο χοιρινό με ανανά

Γιατί το καλύτερο γλυκόξινο είναι αυτό που θα φτιάξουμε εμείς…


Ασιατική κοτοσαλάτα

Ασιατική κοτοσαλάτα

Μπορούμε είτε να βράσουμε κοτόπουλο, όπως προτείνουμε στη συνταγή, είτε να αξιοποιήσουμε το ψητό ή βραστό κοτόπουλο που μας έμεινε από την προηγούμενη μέρα.


Τηγανητό ρύζι με ανανά

Τηγανητό ρύζι με ανανά

Το τηγανητό ρύζι προέρχεται από την Κίνα και είναι πλέον από τα πιο διαδεδομένα σνακ στην Ταϊλάνδη. Το σερβίρισμα μέσα στον ανανά είναι ένας ξεχωριστός τρόπος για να το παρουσιάσουμε. Ένα έξοχο πιάτο, που ετοιμάζουμε με ανανά ώριμο.


Noodles με γαρίδες και αυγό

Noodles με γαρίδες και αυγό

Εξωτικές γεύσεις με προσιτά υλικά χωρίς κόπο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή