Εξωτικό φιλέτο κοτόπουλου με λαχανικά και σάλτσα σόγιας
Με λίγο τζίντζερ και σάλτσα σόγιας το καθημερινό κοτόπουλο μεταμορφώνεται σε μια πρωτότυπη, εξωτική συνταγή. Συνοδεύουμε με νουντλς.
Κοπανάκια κοτόπουλου με άρωμα εξωτικό
Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας με αυτή τη συνταγή. Αφήνουμε τα κοπανάκια να μαριναριστούν στο μείγμα από κρασί, σόγια, λάιμ, τζίντερ, κουρκουμά και μέλι και στη συνέχεια τα ψήνουμε για να δημιουργηθεί μια τραγανή κρούστα!
Το δημοφιλές θαλασσινό γίνεται από κεφτές μέχρι τυλιχτό σουβλάκι.
Κοτόπουλο με κάρι και γάλα καρύδας
Εξωτικό φαγητό θα βγάλει η κατσαρόλα αυτό το Σάββατο, εύκολο όμως για να μην χάσουμε κι όλη μας τη μέρα.
Έθνικ επιρροές από την Ανατολή.
Κινεζικά μακαρόνια (lo mein) με λαχανικά
Η συνταγή για το πιο γνωστό κινέζικο πιάτο με μπόλικα λαχανικά και μυρωδικά που μας μεταφέρουν στην Άπω Ανατολή.
Γιατί το καλύτερο γλυκόξινο είναι αυτό που θα φτιάξουμε εμείς…
Μπορούμε είτε να βράσουμε κοτόπουλο, όπως προτείνουμε στη συνταγή, είτε να αξιοποιήσουμε το ψητό ή βραστό κοτόπουλο που μας έμεινε από την προηγούμενη μέρα.
Το τηγανητό ρύζι προέρχεται από την Κίνα και είναι πλέον από τα πιο διαδεδομένα σνακ στην Ταϊλάνδη. Το σερβίρισμα μέσα στον ανανά είναι ένας ξεχωριστός τρόπος για να το παρουσιάσουμε. Ένα έξοχο πιάτο, που ετοιμάζουμε με ανανά ώριμο.
Εξωτικές γεύσεις με προσιτά υλικά χωρίς κόπο.