Οδηγός Michelin για την Ευρώπη 2019

Οδηγός Michelin για την Ευρώπη 2019

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από λίγες μέρες εκδόθηκε ο οδηγός Michelin της Ευρώπης για το 2019. 7 νέα εστιατόρια διακρίθηκαν με 2 αστέρια, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των διάστερων εστιατορίων σε 92 ενώ τα τριάστερα εστιατόρια ανέρχονται πλέον σε 23 με την προσθήκη ενός μόνο νέου. Τέλος, 44 νέα εστιατόρια διακρίθηκαν με 1 αστέρι, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των εστιατορίων με 1 αστέρι Michelin σε 382 για φέτος.

Στην Ελλάδα τα δύο αστέρια διατήρησε η Σπονδή με σεφ τον Άγγελο Λάντο, ενώ ένα αστέρι κέρδισαν για ακόμα μια χρονιά η Hytra με τον σεφ Τάσο Μαντή, το Botrini’s του σεφ Έκτορα Μποτρίνι και το Βαρούλκο Seaside του σεφ Λευτέρη Λαζάρου. Τη διάκριση Bib Gourmand διατήρησαν το Αθήρι, το Nolan και το Οικείο, ενώ για πρώτη φορά προτείνεται με Bib Gourmand το 7 Food Sins. Με Michelin Plate προτείνονται και φέτος τα εστιατόρια: GB Roof Garden, Electra Roof Garden, Premiere, 2 Mazi, Cookoovaya, CTC, Sushimou, Vezene και Άνετον αλλά και για πρώτη φορά το Sense.

Ο οδηγός MICHELIN Main Cities of Europe 2019 κυκλοφορεί στα Αγγλικά και απευθύνεται κυρίως σε όσους ταξιδεύουν στην Ευρώπη για επαγγελματικούς λόγους, ενώ, παράλληλα, είναι ιδανικός και για τους απλούς επισκέπτες. Περιλαμβάνει πληροφορίες για κάθε εστιατόριο και ξενοδοχείο καθώς και χρηστικές πληροφορίες για την κάθε πόλη.

Απολαύστε τα ταξίδια σας συνδυάζοντας τις πιο νόστιμες στάσεις σε όλη την Ευρώπη!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή