ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι

neo-teychos-zachari-amp-amp-aleyri-2342079

Κάθε μέρα κι άλλο κέικ 

Συγκεντρώνουμε τα 74 καλύτερα κέικ του Ζάχαρη & Αλεύρι σε ένα τεύχος συλλεκτικό. Πρόκειται για συνταγές εύκολες, δοκιμασμένες και οικονομικές, για όλες τις περιστάσεις: κέικ λευκά, με σοκολάτα, με φρούτα, νηστίσιμα, αλμυρά, κέικ-υπερπαραγωγή αλλά και κάπκεϊκ και μάφιν. Μια ειδική έκδοση που θα βρει περίοπτη θέση στην κουζίνα σας.

Λευκά κέικ

Αφράτα, µαλακά, αρωµατισµένα µε χίλιους τρόπους, αυτά τα κέικ θα συντροφεύσουν κάθε στιγµή της ηµέρας, από το πρωινό και το δεκατιανό µέχρι τον απογευµατινό καφέ.

neo-teychos-zachari-amp-amp-aleyri0


Κέικ σοκολάτας

Θα µπορούσαµε να ζούµε µόνο µε αυτά. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τα βαρεθούµε, γιατί υπάρχει απίθανη ποικιλία από συνταγές για σοκολατένια κέικ.

neo-teychos-zachari-amp-amp-aleyri2


Κέικ με φρούτα

Με φρέσκα φρούτα, όπως µπανάνες, µήλα και αχλάδια, αλλά και µε κοµπόστες, ετοιµάζουµε πεντανόστιµα κέικ µε απίστευτη γεύση και ωραία εµφάνιση. Κέικ μπανάνας με κομμάτια σοκολάτας, κέικ με μήλα και φιστίκια ή ανάποδο κέικ με ανανά;

neo-teychos-zachari-amp-amp-aleyri4


Νηστίσιμα κέικ

Η αποχή από τα ζωικά προϊόντα, είτε για θρησκευτικούς λόγους είτε για λόγους υγείας, δεν χρειάζεται να ισοδυναµεί µε στέρηση. Όχι όταν έχουµε τόσο ωραίες νηστίσιμες συνταγές για κέικ να φτιάξουµε.

neo-teychos-zachari-amp-amp-aleyri6


Κέικ υπερπαραγωγή

Πλουµιστά, στολισµένα, µε διάφορες στρώσεις και γλάσα, αυτά τα κέικ έχουν περισσότερο κόπο, αλλά κερδίζουν σε εντυπώσεις.

neo-teychos-zachari-amp-amp-aleyri8


Αλμυρά κέικ

Κολατσιό στο γραφείο, φαγητό για το σχολείο, γρήγορο και σχετικά ελαφρύ βραδινό γεύµα, ακόµα και γιορτινό κέρασµα για ένα παιδικό πάρτι µπορεί να γίνει ένα αλµυρό κέικ. Οι ιδέες πολλές, από κέικ με ελιές, πιπεριές και ντοματίνια μέχρι κέικ με σπανάκι!

neo-teychos-zachari-amp-amp-aleyri10


Μάφιν & κάπκεϊκ

Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Σε αυτό το κεφάλαιο θα βρούμε κεκάκια µικρά µεν σε µέγεθος, αλλά µεγάλα σε απόλαυση.

neo-teychos-zachari-amp-amp-aleyri12

Κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 14 Οκτωβρίου.