Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε μέρα κι άλλο κέικ 

Συγκεντρώνουμε τα 74 καλύτερα κέικ του Ζάχαρη & Αλεύρι σε ένα τεύχος συλλεκτικό. Πρόκειται για συνταγές εύκολες, δοκιμασμένες και οικονομικές, για όλες τις περιστάσεις: κέικ λευκά, με σοκολάτα, με φρούτα, νηστίσιμα, αλμυρά, κέικ-υπερπαραγωγή αλλά και κάπκεϊκ και μάφιν. Μια ειδική έκδοση που θα βρει περίοπτη θέση στην κουζίνα σας.

Λευκά κέικ

Αφράτα, µαλακά, αρωµατισµένα µε χίλιους τρόπους, αυτά τα κέικ θα συντροφεύσουν κάθε στιγµή της ηµέρας, από το πρωινό και το δεκατιανό µέχρι τον απογευµατινό καφέ.

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι-1

Κέικ σοκολάτας

Θα µπορούσαµε να ζούµε µόνο µε αυτά. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τα βαρεθούµε, γιατί υπάρχει απίθανη ποικιλία από συνταγές για σοκολατένια κέικ.

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι-2

Κέικ με φρούτα

Με φρέσκα φρούτα, όπως µπανάνες, µήλα και αχλάδια, αλλά και µε κοµπόστες, ετοιµάζουµε πεντανόστιµα κέικ µε απίστευτη γεύση και ωραία εµφάνιση. Κέικ μπανάνας με κομμάτια σοκολάτας, κέικ με μήλα και φιστίκια ή ανάποδο κέικ με ανανά;

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι-3

Νηστίσιμα κέικ

Η αποχή από τα ζωικά προϊόντα, είτε για θρησκευτικούς λόγους είτε για λόγους υγείας, δεν χρειάζεται να ισοδυναµεί µε στέρηση. Όχι όταν έχουµε τόσο ωραίες νηστίσιμες συνταγές για κέικ να φτιάξουµε.

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι-4

Κέικ υπερπαραγωγή

Πλουµιστά, στολισµένα, µε διάφορες στρώσεις και γλάσα, αυτά τα κέικ έχουν περισσότερο κόπο, αλλά κερδίζουν σε εντυπώσεις.

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι-5

Αλμυρά κέικ

Κολατσιό στο γραφείο, φαγητό για το σχολείο, γρήγορο και σχετικά ελαφρύ βραδινό γεύµα, ακόµα και γιορτινό κέρασµα για ένα παιδικό πάρτι µπορεί να γίνει ένα αλµυρό κέικ. Οι ιδέες πολλές, από κέικ με ελιές, πιπεριές και ντοματίνια μέχρι κέικ με σπανάκι!

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι-6


Μάφιν & κάπκεϊκ

Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Σε αυτό το κεφάλαιο θα βρούμε κεκάκια µικρά µεν σε µέγεθος, αλλά µεγάλα σε απόλαυση.

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι-7

Κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 14 Οκτωβρίου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή