Προς κ. Κώστα Μανωλά

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σας έψαχνα, μα δε σας βρήκα. Και είχα τόσα να σας ρωτήσω. Τώρα μάλιστα που φτιάχνουμε το τεύχος αφιερωμένο στη Νάπολη, αναρωτιόμουν ποια είναι η αγαπημένη σας ναπολιτάνικη λιχουδιά, ποια είναι η αγαπημένη σας βόλτα στην πόλη. Αληθεύει ότι έχετε κοντά σας τον προσωπικό σας μάγειρα; Είναι Έλληνας ή Ιταλός;

Τα παιδιά σας (να τα χαίρεστε, κουκλιά είναι, κυκλοφορεί οικογενειακή σας φωτογραφία στο Google) τον συμπαθούν; Τι του ζητάνε συχνότερα να τους ετοιμάσει; Tι προέλευσης ήταν το πρώτο σας αυτοκίνητο; Τι οδηγείτε τώρα; Τι νούμερο ποδοσφαιρικό παπούτσι φοράτε; Τι νούμερο πολιτικό παπούτσι φοράτε και ποιο είναι το αγαπημένο σας σχέδιο: μποτάκι για προστασία των αστραγάλων, σκαρπίνι ή δετό; Πόσα γραμμάρια πρωτεΐνης και πόσα υδατανθράκων καταναλώνετε τη μέρα στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και πόσα στις διακοπές σας; Τι σας λείπει από την Ελλάδα τόσα χρόνια που έχετε μετακομίσει στην Ιταλία; Συγγενείς και φίλοι, ο καιρός, το φαγητό, τα αδέσποτα γατάκια, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ; Ράβεστε ή ντύνεστε με έτοιμα; Τα παιδιά σας μιλάνε ελληνικά και ιταλικά ή μία από τις δύο γλώσσες;

Θα επιθυμούσατε κάποτε να γίνετε ιδιοκτήτης εστιατορίου και, αν ναι, σε ποια χώρα και τι κουζίνα θα σερβίρατε; Ποιο είναι το αγαπημένο σας εστιατόριο στη Νάξο και, αν σας ευχαριστεί το κολύμπι, ποια είναι η αγαπημένη σας παραλία; Ποιος είναι ο αγαπημένος σας προπονητής μέχρι σήμερα; Παρακολουθείτε γαστρονομικά περιοδικά ή γαστρονομικές τηλεοπτικές εκπομπές; Αν ναι, ποιος είναι ο αγαπημένος σας σεφ; Θα εγκρίνατε κάποιο από τα παιδιά σας να ασχοληθούν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο ή με τη μαγειρική; Θα σας έκανα και άλλες πολλές ερωτήσεις αν μου δίνατε την ευκαιρία, οπότε μάλλον καλύτερα για σας που δεν μου απαντήσατε.

Πρέπει επίσης να σας πω πως έχω ήδη παραγγείλει τη φανέλα σας με το νούμερο 44. Παρ’ όλα αυτά, αν το τεύχος πέσει στα χέρια σας και θελήσετε να μου στείλετε και εσείς μία, φοράω νούμερο XL. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και σας εύχομαι καλή επιτυχία στην καινούργια σας ομάδα. Με εκτίμηση, Β. Κ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή