ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή: Ο Γαστρονόμος δίνει ιδέες για το ρεβεγιόν

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή: Ο Γαστρονόμος δίνει ιδέες για το ρεβεγιόν

Έχει καταβολές από την Περσία, μοσχοβολάει κακουλέ, μαχλέπι και ροδόνερο, γίνεται με φιστίκια και αμυγδαλόσκονη, δεν έχει καθόλου αλεύρι και θυμίζει κάτι ανάμεσα σε αμυγδαλόπιτα και κέικ. Τι είναι; Η φετινή βασιλόπιτα του Γαστρονόμου!

Ένα γλυκό ονειρικό, με ανατολίτικα αρώματα που μπλέκονται αρμονικά και εκρήγνυνται διαδοχικά στο στόμα, αλλά και με «κρυμμένα» υλικά όπως τα πολτοποιημένα ξερά βερίκοκα, μουλιασμένα σε γλυκό κρασί Μοσχάτο, τα οποία κάνουν τη βασιλόπιτα υπέροχα μαλακή και ζουμερή. Έξτρα μπόνους: δεν περιέχει γλουτένη και είναι κατάλληλη για όσους πάσχουν από κοιλιοκάκη.

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή: Ο Γαστρονόμος δίνει ιδέες για το ρεβεγιόν-1

Ο Πρωτοχρονιάτικος Γαστρονόμος κυκλοφορεί στις 22/12 με την Καθημερινή της Κυριακής.