ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Γεύσεις και αρώματα από την πληρέστερη wine list της Αθήνας

Γεύσεις και αρώματα από την πληρέστερη wine list της Αθήνας

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς σομελιέ για να επισκεφθεί μια κάβα ποτών και να επιλέξει ένα ποιοτικό κρασί. Η επίσκεψη στην μπουτίκ κάβα της Αθήνας Cava Canava, σίγουρα θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να “περιπλανηθείτε” στις αμέτρητες ετικέτες κρασιών και ποτών που θα βρείτε, τόσο από την Ελλάδα όσο και από όλο τον κόσμο.

Εδώ και 20 χρόνια η ομάδα της Cava Canava ασχολείται με πάθος με το κρασί και έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο χώρο που σας βοηθάει να επιλέξετε τις κατάλληλες ετικέτες για κάθε περίσταση. Τα ταξίδια και οι επισκέψεις σε οινοποιεία και αμπελώνες, η συμμετοχή σε αξιολογήσεις και η δοκιμή πολλών ελληνικών και ξένων κρασιών, καθώς και αμέτρητα σεμινάρια είναι οι λόγοι που κάνουν την ομάδα της Cava Canava να ξεχωρίζει.

geyseis-kai-aromata-apo-tin-pliresteri-wine-list-tis-athinas0

Παράλληλα, η ομάδα έχει δημιουργήσει το Wine Outlet, που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στην Cava canava από το σαλόνι του σπιτιού σας, να επιλέξετε τα κρασιά και τα ποτά που σας αρέσουν, να τα παραγγείλετε online και να τα παραλάβετε σπίτι σας. 

Αν ψάχνετε επαγγελματικά ή προσωπικά δώρα, μοναδικά όπως και οι άνθρωποι για τους οποίους προορίζονται το Wine Outlet της Cava Canava έχει τη λύση.

Το Wine Outlet, με την υποστήριξη της Lithos Digital, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα καλύτερα eShop ποτών στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στην υγειά σας!