Αφιέρωμα: ετοιμάζουμε μαρμελάδες (10 συνταγές)

Αφιέρωμα: ετοιμάζουμε μαρμελάδες (10 συνταγές)

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τώρα που έχουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι ετοιμάζουμε σπιτικές μαρμελάδες και κλείνουμε όλο το άρωμα και τη γεύση του φρέσκου φρούτου σε βαζάκια. Ετσι θα έχουμε για όλον τον χρόνο τα φρούτα της αρεσκείας μας στη διάθεση όλης της οικογένειας. Θα τις αλείψουμε σε ψωμί, θα ετοιμάσουμε τάρτες και θα γεμίσουμε τσουρέκια και κρουασσάν και μπισκότα.

—> Περί μαρμελάδας

Τα φρούτα, ο ρόλος της ζάχαρης και το σωστό δέσιμο για την τέλεια μαρμελάδα.

Φρουτένιες και αρωματικές. Οι μαρμελάδες γίνονται από καρπούς που βράζουν και χάνουν το σχήμα τους, γίνονται πολτός ή διαλύονται εντελώς. Ωστόσο, πρέπει να διατηρούν το αυθεντικό άρωμα του φρούτου και η γλύκα της ζάχαρης να μην καλύπτει τη γεύση τους, όπως γίνεται με τα γλυκά του κουταλιού. Η κύρια διαφορά τους είναι το σιρόπι: στις μαρμελάδες πρέπει να είναι πυκνό, ενιαίο, να ενσωματώνεται στην υφή τους, να μοιάζει πιο πολύ με ρευστό ζελέ.

Αφιέρωμα: ετοιμάζουμε μαρμελάδες (10 συνταγές)-1

Μαρμελάδα λεμόνι

Αφιέρωμα: ετοιμάζουμε μαρμελάδες (10 συνταγές)-2

Γρήγορη μαρμελάδα φράουλα

Αφιέρωμα: ετοιμάζουμε μαρμελάδες (10 συνταγές)-3

Αφού φτιάξουμε την μαρμελάδα μας, την δοκιμάζουμε σε μια Πάστα φλόρα γευστική και ιδαίτερη!


Μαρμελάδα πορτοκάλι με καρότα

Αφιέρωμα: ετοιμάζουμε μαρμελάδες (10 συνταγές)-4

Μαρμελάδα με ψιλοκομμένα εσπεριδοειδή

Αφιέρωμα: ετοιμάζουμε μαρμελάδες (10 συνταγές)-5

Μαρμελάδα από γάλα και βανίλια

Αφιέρωμα: ετοιμάζουμε μαρμελάδες (10 συνταγές)-6

Μαρμελάδα μανταρίνι με λικέρ μαστίχα

Αφιέρωμα: ετοιμάζουμε μαρμελάδες (10 συνταγές)-7

Μαρμελάδα μπανάνα

Αφιέρωμα: ετοιμάζουμε μαρμελάδες (10 συνταγές)-8

Με την ιδιαίτερη αυτή μαρμελάδα που φτιάξαμε, γεμίζουμε σοκολατένια σαντουιτσάκια


Μαρμελάδα πορτοκάλι

Αφιέρωμα: ετοιμάζουμε μαρμελάδες (10 συνταγές)-9

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή