Τώρα που ο χρόνος στο σπίτι είναι πολύς, ευκαιρία να κατακτήσουμε την τέχνη του ζυμώματος. Θα γίνουμε μάστορες στις απαιτητικές ζύμες με μαγιά, στα ωραία, αφράτα τσουρέκια.
Ανατρέχουμε στις παραδόσεις των λαών της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ευρώπης, που φημίζονται για τα γλυκά ψωμιά τους, και σας προτείνουμε 8 πασχαλινές συνταγές δοκιμασμένες και έγκυρες.
Babka γεμιστό με καρύδια και σταφίδες, challah, το εβραϊκό τσουρέκι, συριακά τσουρέκια γεμιστά με χουρμάδες, ρολά kubaneh με ζύμη που θυμίζει κρουασάν κι άλλες υπέροχες συνταγές για έθνικ τσουρέκια.
Μην το χάσετε! Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 5/4 με την Καθημερινή.