Αφιέρωμα: Χταποδομαγειρέματα (13 συνταγές)

Αφιέρωμα: Χταποδομαγειρέματα (13 συνταγές)

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πικάντικο, κρασάτο, στιφάδο ή με κοφτό μακαρονάκι, όπως και να μαγειρευτεί, το χταπόδι είναι ένας αγαπημένος μεζές. Μαθαίνουμε τα μυστικά για το μαγείρεμά του και αντλούμε έμπνευση από τις καλύτερες συνταγές του Γαστρονόμου.

Πώς διαλέγουμε χταπόδι;

Βεντούζες, πλοκάμια, χρώμα: να πως θα καταλάβουμε το φρέσκο χταπόδι. Δείτε τις συμβουλές εδώ.

Αφιέρωμα: Χταποδομαγειρέματα (13 συνταγές)-1

 Στις ελληνικές θάλασσες «κολυμπούν» γύρω στα 9 διαφορετικά είδη χταποδιού, που ξεχωρίζουν από μικρές λεπτομέρειες στην εμφάνισή τους. Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ για τα χταπόδια της Λήμνου

Αφιέρωμα: Χταποδομαγειρέματα (13 συνταγές)-2

Οι καλύτερες συνταγές για χταπόδι

Χταπόδι καπαμά από την Ιθάκη

Αφιέρωμα: Χταποδομαγειρέματα (13 συνταγές)-3

Χταποδομακαρονάδα φούρνου

Αφιέρωμα: Χταποδομαγειρέματα (13 συνταγές)-4

Ριζότο με χταπόδι και ξερά μανιτάρια

Αφιέρωμα: Χταποδομαγειρέματα (13 συνταγές)-5

Χταπόδι με λιαστές ντομάτες και κάππαρη από την Τήνο

Αφιέρωμα: Χταποδομαγειρέματα (13 συνταγές)-6

Χταπόδι ψητό στη γάστρα από την Κάσο

Αφιέρωμα: Χταποδομαγειρέματα (13 συνταγές)-7

Χταπόδι στιφάδο με αγκινάρες

Αφιέρωμα: Χταποδομαγειρέματα (13 συνταγές)-8

Χταπόδι ψητό με σάλτσα μάραθου

Αφιέρωμα: Χταποδομαγειρέματα (13 συνταγές)-9

Χταπόδι με κριθαράκι λεμονάτο

Αφιέρωμα: Χταποδομαγειρέματα (13 συνταγές)-10

Χταπόδι ψητό στο φούρνο και σάλτσα από το ζουμί του

Αφιέρωμα: Χταποδομαγειρέματα (13 συνταγές)-11

Χταπόδι στιφάδο

Αφιέρωμα: Χταποδομαγειρέματα (13 συνταγές)-12

«Σπανιόλικο» χταπόδι με πατάτες και πάπρικα

Αφιέρωμα: Χταποδομαγειρέματα (13 συνταγές)-13

Οι μοσχιοί πάνε με αρακά

Αφιέρωμα: Χταποδομαγειρέματα (13 συνταγές)-14

Φαρφάλες με χταπόδι και παντζαρόφυλλα

Αφιέρωμα: Χταποδομαγειρέματα (13 συνταγές)-15

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή