Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Μεσογειακές μακαρονάδες

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Μεσογειακές μακαρονάδες

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έρχονται οι πιο ευφάνταστες σπαγκετάδες του Γαστρονόμου και φέρνουν μαζί τους το μεσογειακό καλοκαίρι! Τι λέτε για μακαρονάδα με σπιρτόζικο πέστο ρόκας και ξινοτύρι κυκλαδίτικο; Ή μια αλ ντέντε σπαγκετάδα με τραγανή πανσέτα και κάππαρη του Αιγαίου; Ή μήπως να βουτήξουμε σε μια άκρως πρωτότυπη καρμπονάρα με μάραθα, ολίγον ούζο και κεφαλοτύρι;

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Μεσογειακές μακαρονάδες-1

Ο Γαστρονόμος Μαΐου κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή