Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Οι τέλειοι κεφτέδες και άλλες νοστιμιές

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Οι τέλειοι κεφτέδες και άλλες νοστιμιές

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρίχνει ξύσμα λεμονιού για να δροσίσει τον χαρακτήρα τους. Περιποιήθηκε ιδιαίτερα το άφθονο κρεμμύδι για να τους δώσει τη γλύκα του. Διάλεξε προζυμένιο ψωμί, για να κάνει στιβαρή τη νοστιμιά τους. Ο Χριστόφορος Πέσκιας μας εξηγεί γιατί οι κεφτέδες είναι ο κορυφαίος μεζές της ελληνικής κουζίνας και μας δίνει την εξαίσια συνταγή του.

Ακόμα, στο Εργαστήρι των Σεφ:

Oι διάστεροι σεφ του Funky Gourmet Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος σκαρώνουν ένα εμπνευσμένο ταρτάρ ψαριού με τα αρώματα της χωριάτικης σαλάτας. Μια συνταγή ακριβείας που θα λατρέψουν οι μερακλήδες λάτρεις των ωμών ψαριών.

Όταν οι Ισπανοί λένε κροκέτες, εννοούν έναν συγκλονιστικό συνδυασμό από λεπτή τραγανή κρούστα και μια πρωτόγνωρα βελούδινη γέμιση με βάση την μπεσαμέλ, πλουμισμένη με λαχταριστά κομματάκια από αρνάκι, κοτόπουλο, γαρίδες ή χαμόν. Η συνταγή συγκεντρώνει όλη την οικογένεια για την ετοιμασία και την αναμονή της. Μάς την μαθαίνει ο σεφ Δημήτρης Κοντόπουλος.

Οι καλύτεροι Έλληνες σεφ μόνο στον Γαστρονόμο.

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Οι τέλειοι κεφτέδες και άλλες νοστιμιές-1

Ο Γαστρονόμος Μαΐου κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή