Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: στηρίζουμε τους Έλληνες παραγωγούς

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: στηρίζουμε τους Έλληνες παραγωγούς

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποια είναι η μοναδική μεγάλη εταιρεία που παράγει λευκά μανιτάρια στη χώρα μας; Ποιο τυρί των Κυκλάδων έγινε προσφάτως ΠΟΠ και ποιο τυροκομείο πήρε πρώτο την πιστοποίηση; Ποια ηδύποτα ελληνικής παραγωγής κάνουν θραύση στο εξωτερικό; Πόσα είδη σκόρδου παράγονται στην Ελλάδα και ποια είναι τόσο ξεχωριστά που θα μπορούσαν να είναι ΠΟΠ; Οι απαντήσεις στον Γαστρονόμο Μαΐου, μαζί με πάμπολλα ακόμα αφιερώματα και προτάσεις αγοράς με επίκεντρο τους  Έλληνες παραγωγούς.

Ακόμη, οι λίγοι επιχειρηματίες που διέθεταν οργανωμένα e-shops ή έκαναν ντελίβερι με τηλεφωνική παραγγελία έγιναν πολλοί και το κοινό τους, από μικρό, γίναμε όλοι. Αναλυτικό ρεπορτάζ με καταστήματα που φέρνουν διαλεχτά τοπικά προϊόντα στο κατώφλι του σπιτιού μας.

Ο Γαστρονόμος στηρίζει σταθερά την παραγωγή ντόπιων ποιοτικών τροφίμων.

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: στηρίζουμε τους Έλληνες παραγωγούς-1

Ο Γαστρονόμος Μαΐου κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή