Ποια είναι η μοναδική μεγάλη εταιρεία που παράγει λευκά μανιτάρια στη χώρα μας; Ποιο τυρί των Κυκλάδων έγινε προσφάτως ΠΟΠ και ποιο τυροκομείο πήρε πρώτο την πιστοποίηση; Ποια ηδύποτα ελληνικής παραγωγής κάνουν θραύση στο εξωτερικό; Πόσα είδη σκόρδου παράγονται στην Ελλάδα και ποια είναι τόσο ξεχωριστά που θα μπορούσαν να είναι ΠΟΠ; Οι απαντήσεις στον Γαστρονόμο Μαΐου, μαζί με πάμπολλα ακόμα αφιερώματα και προτάσεις αγοράς με επίκεντρο τους Έλληνες παραγωγούς.
Ακόμη, οι λίγοι επιχειρηματίες που διέθεταν οργανωμένα e-shops ή έκαναν ντελίβερι με τηλεφωνική παραγγελία έγιναν πολλοί και το κοινό τους, από μικρό, γίναμε όλοι. Αναλυτικό ρεπορτάζ με καταστήματα που φέρνουν διαλεχτά τοπικά προϊόντα στο κατώφλι του σπιτιού μας.
Ο Γαστρονόμος στηρίζει σταθερά την παραγωγή ντόπιων ποιοτικών τροφίμων.
Ο Γαστρονόμος Μαΐου κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.