Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή: Καλοκαίρι δίχως ντοματοσαλάτα γίνεται;

Βάζουμε στο πιάτο ντομάτες κάθε λογής και τις συνδυάζουμε με κολοκυθάκια ή με αντζούγιες, με καρπούζι, με φέτα ή με αβοκάντο, με γλιστρίδα ή με κρίταμο, με βασιλικό ή με μέντα. Γιατί οι ντοματοσαλάτες στην Ελλάδα δεν έχουν τέλος και τις απολαμβάνουμε το ίδιο μετά το μπάνιο στη θάλασσα όπως και για ένα πλήρες και ελαφρύ βραδινό γεύμα. Η νοστιμιά και η ιδιαιτερότητά τους είναι αφορμή ακόμα και για ένα φιλικό κάλεσμα.
Ο Γαστρονόμος Ιουνίου κυκλοφορεί στις 14/06 με την Καθημερινή της Κυριακής.
Δείτε εδώ τα υπόλοιπα λαχταριστά θέματα του τεύχους.
[nx_login_form]x