Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή: Η επανεφεύρεση του μουσακά!

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή: Η επανεφεύρεση του μουσακά!

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναζητούμε τις ρίζες του και μαθαίνουμε τις πιο νόστιμες εκδοχές του από τα Βαλκάνια, την Αίγυπτο και τη Μέση Ανατολή.

Και επειδή μουσακάς δεν είναι μόνον ένας, τους ετοιμάζουμε με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι κρασάτο ή με μελωμένο αρνάκι, με κιμά κοτόπουλου, με φουρνιστά λαχανικά, με πουρέ πατάτας αλλά και με ρεβίθια στην κλασική αιγυπτιακή εκδοχή.

Μαζί, 11 παραλλαγές-έκπληξη της κλασικής μπεσαμέλ, με κανέλα, με πέστο, με κάρι, με σαφράν, ακόμη και με μελάνι σουπιάς!

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή: Η επανεφεύρεση του μουσακά!-1

Ο Γαστρονόμος Ιουνίου κυκλοφορεί στις 14/06 με την Καθημερινή της Κυριακής.

Δείτε εδώ τα υπόλοιπα λαχταριστά θέματα του τεύχους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή