Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή: Τα cheesecakes του Παρλιάρου

Ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται από το εμβληματικό νεοϋορκέζικο γλύκισμα και τιμώντας τη μυζήθρα, ανθότυρο, το κατίκι και την ξινομυζήθρα, τα συνδυάζει με φιστίκια Αιγίνης, μέλι, καρύδια και μαρμελάδα σύκο και ετοιμάζει απολαυστικά, δροσερά cheesecakes που μοιάζουν να γεννήθηκαν απόλυτα ελληνικά. Τόσο νόστιμα και ξεχωριστά που θα τα φτιάχνουμε ξανά και ξανά όλο το καλοκαίρι.
Ο Γαστρονόμος Ιουνίου κυκλοφορεί στις 14/06 με την Καθημερινή της Κυριακής.
Δείτε εδώ τα υπόλοιπα λαχταριστά θέματα του τεύχους.
[nx_login_form]x