Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή: Τα cheesecakes του Παρλιάρου

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή: Τα cheesecakes του Παρλιάρου

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται από το εμβληματικό νεοϋορκέζικο γλύκισμα και τιμώντας τη μυζήθρα, ανθότυρο, το κατίκι και την ξινομυζήθρα, τα συνδυάζει με φιστίκια Αιγίνης, μέλι, καρύδια και μαρμελάδα σύκο και ετοιμάζει απολαυστικά, δροσερά cheesecakes που μοιάζουν να γεννήθηκαν απόλυτα ελληνικά. Τόσο νόστιμα και ξεχωριστά που θα τα φτιάχνουμε ξανά και ξανά όλο το καλοκαίρι.

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή: Τα cheesecakes του Παρλιάρου-1

Ο Γαστρονόμος Ιουνίου κυκλοφορεί στις 14/06 με την Καθημερινή της Κυριακής.

Δείτε εδώ τα υπόλοιπα λαχταριστά θέματα του τεύχους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή