Τι σνακ θα πακετάρουμε μαζί μας στην παραλία; Τι θα απολαύσουμε σε ένα πικνίκ στην εξοχή; Τι θα φάμε για δεκατιανό στο γραφείο; Κέικ και πάλι κέικ! Είναι το γλυκό που δεν γνωρίζει σύνορα ως προς τις προτιμήσεις και ως προς τις δημιουργικές παραλλαγές που μας επιτρέπει να κάνουμε.
Τι κέικ όμως; Κάθε εποχή έχει τα δικά της και στο καλοκαίρι αρμόζουν συνταγές γεμάτες πλούσια εξωτικά αρώματα και φρούτα. Τέτοια είναι τα κέικ που μας προτείνει ο Στέλιος Παρλιάρος και η ομάδα του στις ολοκαίνουργιες «Γλυκές Αλχημείες». Ινδική καρύδα, βερίκοκα, αμύγδαλα και λεμόνι είναι τα υλικά που πρωταγωνιστούν, αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα all time classic υγρό σοκολατένιο κέικ με καρύδια και άρωμα πορτοκαλιού, γιατί δεν αποχωριζόμαστε τη σοκολάτα ούτε στους 40 βαθμούς Κελσίου!
Στις Γλυκές Αλχημείες, αυτή την Κυριακή με την «Κ»
Διαβάστε περισσότερα για το τεύχος εδώ