Στις Γλυκές Αλχημείες, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Σοκολάτα, η θερινή κολεξιόν!

Στις Γλυκές Αλχημείες, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Σοκολάτα, η θερινή κολεξιόν!

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις ολοκαίνουργιες «Γλυκές Αλχημείες» ο Στέλιος Παρλιάρος δικαιώνει για άλλη μια φορά τον χαρακτηρισμό «μετρ της σοκολάτας». Γνωρίζοντας καλά τα τερτίπια της, ετοιμάζει μια κολεξιόν από σοκολατένια γλυκά που μπορούμε να απολαύσουμε και τους καλοκαιρινούς μήνες, σε πείσμα όσων θεωρούν ότι η σεζόν της σοκολάτας τελειώνει με τις πρώτες ζέστες του Ιουνίου.

Τα γλυκά που μας προτείνει είναι όλα ένα κι ένα: μια ψητή κρέμα σοκολάτας που άρεσε και στον Κριστιάν Ντιόρ, υπέροχα βελούδινη και κρεμώδης παρά το ότι έχει περάσει από τον φούρνο· ένα σπιτικό άλειμμα από δύο είδη σοκολάτας, χωρίς συντηρητικά και φυτικά έλαια, που θα δώσει άλλη χάρη στο πρωινό μας· αφράτα σοκολατένια μπισκότα που θα γίνουν το τέλειο βούτημα για τον καφέ μας· φρούτα εποχής ψημένα στο φούρνο με κραμπλ σοκολάτας, ένα επιδόρπιο καλοκαιρινό και ανάλαφρο· ρυζόγαλο με σοκολάτα και αρώματα από πορτοκάλι και κανέλα, για όσους αγαπούν να πειραματίζονται με την παράδοση· τερίνα σοκολάτας, μια λιχουδιά για τους πιο σκληροπυρηνικούς· σοκολατόπιτα με σφολιάτα, για τις εξορμήσεις μας στην εξοχή, και σουφλέ σοκολάτας που δεν ξεφουσκώνει γρήγορα. Οκτώ μοναδικά γλυκά, όπου κάθε μπουκιά είναι και μια κραυγή απόλαυσης!

Στις Γλυκές Αλχημείες, αυτή την Κυριακή με την «Κ»

Στις Γλυκές Αλχημείες, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Σοκολάτα, η θερινή κολεξιόν!-1

Διαβάστε περισσότερα για το τεύχος εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή