Στις Γλυκές Αλχημείες, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Καλοκαιρινές τούρτες με άρωμα Μεσογείου

Στις Γλυκές Αλχημείες, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Καλοκαιρινές τούρτες με άρωμα Μεσογείου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέλιος Παρλιάρος και η ομάδα του επιστρέφουν γεμάτοι όρεξη και κέφι και ετοιμάζουν γλυκά που μας αλλάζουν τη διάθεση!

Οι καινούργιες «Γλυκές Αλχημείες» είναι ένα τεύχος προορισμένο για την γλυκιά πλευρά της ζωής, ένα κάλεσμα να μπούμε στην κουζίνα και να σκορπίσουμε χαρά. «Τα γλυκά είναι για να μοιράζονται, είναι το δώρο μας στους άλλους» – αυτό είναι το σύνθημά του «εθνικού» μας ζαχαροπλάστη, ο οποίος κάνει πάλι το θαύμα του: Στο πολυσέλιδο αφιέρωμα των Γλυκών Αλχημειών μας παρουσιάζει μια μοναδική ποικιλία από καλοκαιρινές τούρτες με συναρπαστικούς συνδυασμούς γεύσεων και αρωμάτων που μας θυμίζουν Μεσόγειο. Τούρτα καρυδόπιτα, τούρτα με αμύγδαλο και καφέ, τούρτα με φιστίκι Αιγίνης και σοκολάτα, τούρτα carrot cake, τούρτα φουντούκι με ρούμι και άλλες συνταγές-έκπληξη!

Πολυώροφες, αρχοντικές και εντυπωσιακές, και όμως αρκετά εύκολες, περιέχουν τραγανές βάσεις από διάφορους ξηρούς καρπούς και πεντανόστιμες κρέμες. Για τα καλοκαιρινά γενέθλια, για το κέρασμα των φίλων, για πλούσια brunch, για χαλαρά απογεύματα, οι τούρτες αυτές θα δώσουν στην καθημερινότητά μας μια γεύση γιορτής και ευζωίας.

Στις Γλυκές Αλχημείες, αυτή την Κυριακή με την «Κ»

Στις Γλυκές Αλχημείες, αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Καλοκαιρινές τούρτες με άρωμα Μεσογείου-1

Διαβάστε περισσότερα για το τεύχος εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή