Ο Γαστρονόμος νικητής στα φετινά Digital (DIME) Media Awards

Ο Γαστρονόμος νικητής στα φετινά Digital (DIME) Media Awards

Τα ψηφιακά Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου 2020 πήραν το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Creative Use of Cross Media.

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Creative Use of Cross Media» απέσπασε η περσινή ντίτζιταλ απονομή των Βραβείων Ποιότητας του Γαστρονόμου, σε παραγωγή της εταιρείας ψηφιακού περιεχομένου Digital Minds, στα Digital Media (DIME) Awards 2021. Τα εν λόγω βραβεία για τα Ψηφιακά Μέσα, που διοργανώνει η εταιρεία BOUSSIAS, έχουν σκοπό να αναδείξουν τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στον χώρο του digital publishing.

Θυμίζουμε ότι τα 13α βραβεία ποιότητας του Γαστρονόμου, στα οποία διακρίνονται κάθε χρόνο παραγωγοί ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, για πρώτη φορά πέρυσι απονεμήθηκαν διαδικτυακά μέσω YouTube. Πρωταγωνιστές οι creators της Digital Minds, Λάμπρος Φισφής και Δημήτρης Μακαλιάς, οι οποίοι μαζί με τους νικητές των βραβείων, τους δημοσιογράφους του περιοδικού και τους αγαπημένους chefs Σωτήρη Κοντιζά και Λευτέρη Λαζάρου παρουσίασαν ένα ξεχωριστό, απολαυστικό και ανατρεπτικό 2ωρο event.

Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή