Κρύωσε ο καιρός, ώρα για αχνιστή σουπίτσα. Πέντε συνταγές για σούπα από τον Γαστρονόμο.
1. Κοτόσουπα καλοχυλωμένη, χωρίς αυγολέμονο
Η καλοχυλωμένη κοτόσουπα, χωρίς αυγολέμονο είναι τόσο καταπραϋντική και νόστιμη που μπορούμε να την τρώμε κάθε μέρα.
2. Κρεατόσουπα με μοσχαρίσια μάγουλα και οσομπούκο
Με τα πλούσια σε κολλαγόνο μάγουλα και το κότσι, η κρεατόσουπα με μοσχαρίσια μάγουλα και οσομπούκο μελώνει έξοχα, νοστιμίζει τέλεια και δεν έχει ανάγκη από πολλά φτιασιδώματα.
Δείτε τις συνταγές στο gastronomos.gr