Γαστρονόμος: Ζεστή σοκολάτα με πέντε τρόπους

Γαστρονόμος: Ζεστή σοκολάτα με πέντε τρόπους

Πώς να φτιάξετε το τέλειο ρόφημα σοκολάτας σε 5 απολαυστικές παραλλαγές

21" χρόνος ανάγνωσης

Πυκνή, παχύρρευστη, γλυκόπικρη, η ζεστή σοκολάτα είναι συνώνυμη της φθινοπωρινής και χειμωνιάτικης θαλπωρής. Πώς όμως τη φτιάχνουμε σωστά; Πώς πετυχαίνουμε τη σωστή πυκνότητα; Πόσο γάλα χρειάζεται για να μαλακώσει τη γλυκόπικρη γεύση της σοκολάτας, χωρίς όμως να την αποδυναμώσει; Τι σοκολάτα χρησιμοποιούμε; Πώς την αρωματίζουμε, πώς απογειώνουμε τη νοστιμιά της;

Για όλα αυτά σας έχουμε απαντήσεις, συνταγές, μυστικά και παραλλαγές, που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr