Γαστρονόμος: Ζεστή σοκολάτα με πέντε τρόπους

Γαστρονόμος: Ζεστή σοκολάτα με πέντε τρόπους

Πώς να φτιάξετε το τέλειο ρόφημα σοκολάτας σε 5 απολαυστικές παραλλαγές

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυκνή, παχύρρευστη, γλυκόπικρη, η ζεστή σοκολάτα είναι συνώνυμη της φθινοπωρινής και χειμωνιάτικης θαλπωρής. Πώς όμως τη φτιάχνουμε σωστά; Πώς πετυχαίνουμε τη σωστή πυκνότητα; Πόσο γάλα χρειάζεται για να μαλακώσει τη γλυκόπικρη γεύση της σοκολάτας, χωρίς όμως να την αποδυναμώσει; Τι σοκολάτα χρησιμοποιούμε; Πώς την αρωματίζουμε, πώς απογειώνουμε τη νοστιμιά της;

Για όλα αυτά σας έχουμε απαντήσεις, συνταγές, μυστικά και παραλλαγές, που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή