Ο Αντώνης Αντωνίου και η Νατάσα Ασίκη μάς κάνουν το τραπέζι

Ο Αντώνης Αντωνίου και η Νατάσα Ασίκη μάς κάνουν το τραπέζι

Δύο θεατράνθρωποι, παιδιά της πόλης, ο Αντώνης Αντωνίου και η Νατάσα Ασίκη, έχουν γευτεί την ανεμελιά μιας άλλης εποχής, τα κεφτεδάκια στις εκδρομές και το «κρέας κάθε Κυριακή»

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Νατάσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας. Είχε μπαμπά Μικρασιάτη και Κρητικιά μάνα, που δούλευε ως ταξιθέτρια σε θέατρα, και κάπως έτσι προέκυψε για τη Νατάσα η αγάπη για το σανίδι. Παιδί ακόμα, πρωτοεμφανίστηκε ως κομπάρσος στη θριαμβευτική παράσταση «Πόλεμος και ειρήνη» της Συνοδινού. Από την άλλη, ο Αντώνης, που γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία και είναι μισός Κεφαλονίτης και μισός Μικρασιάτης, δεν είναι και πολύ σίγουρος για το πώς βρέθηκε να παίζει στο θέατρο… «Δεν έχω καταλάβει πώς ακριβώς έγινε, αλλά κάποια μέρα παραλάβαμε στο σπίτι μας επιστολές από κάποιες δραματικές σχολές. Τώρα, το πώς και από πού δεν είμαι σίγουρος. Ωστόσο ενδιαφέρθηκα και πήγαμε με τον πατέρα μου να δούμε περί τίνος πρόκειται. Μου άρεσε και κάπως έτσι ξεκίνησα».

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή