Ωραίο ψωμί και όχι μόνο φουρνίζει το Black Salami των Εξαρχείων. Δύο βήματα από την Καλλιδρομίου, στη γωνία Ζωοδόχου Πηγής και Μεθώνης, άνοιξε εδώ και λίγες εβδομάδες ένα σύγχρονο, καλαίσθητο micro-bakery, με έμπνευση τα αρτοποιεία της Ρώμης, που δεν προσφέρει μόνο τα αναμενόμενα, αλλά πρωτοτυπεί σερβίροντας μέχρι και ολόκληρα γεύματα κλεισμένα σε ζυμάρι!
Τα καλά νέα ταξιδεύουν γρήγορα και ήδη σχηματίζονται ουρές, από γείτονες και περαστικούς, νέους και μεγαλύτερους, Instagramers και παραδοσιακούς καταναλωτές. Όλοι βγαίνουν με σακούλες γεμάτες ψωμάκια, φοκάτσιες ή νόστιμες χορτόπιτες, ενώ κάποιοι υποκύπτουν στον πειρασμό να απολαύσουν το brunch τους όρθιοι στον εξωτερικό πάγκο, κουβεντιάζοντας και χαζεύοντας την κίνηση.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο