Black Salami: Ο meta-φούρνος των Εξαρχείων που έχει ξετρελάνει το κέντρο

Black Salami: Ο meta-φούρνος των Εξαρχείων που έχει ξετρελάνει το κέντρο

Ευωδιαστό ψωμί, σάντουιτς, γλυκά, αλλά και brunch και γεύματα-έκπληξη. Δύο βήματα από την Καλλιδρομίου άνοιξε ο φούρνος της νέας εποχής

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ωραίο ψωμί και όχι μόνο φουρνίζει το Black Salami των Εξαρχείων. Δύο βήματα από την Καλλιδρομίου, στη γωνία Ζωοδόχου Πηγής και Μεθώνης, άνοιξε εδώ και λίγες εβδομάδες ένα σύγχρονο, καλαίσθητο micro-bakery, με έμπνευση τα αρτοποιεία της Ρώμης, που δεν προσφέρει μόνο τα αναμενόμενα, αλλά πρωτοτυπεί σερβίροντας μέχρι και ολόκληρα γεύματα κλεισμένα σε ζυμάρι!

Τα καλά νέα ταξιδεύουν γρήγορα και ήδη σχηματίζονται ουρές, από γείτονες και περαστικούς, νέους και μεγαλύτερους, Instagramers και παραδοσιακούς καταναλωτές. Όλοι βγαίνουν με σακούλες γεμάτες ψωμάκια, φοκάτσιες ή νόστιμες χορτόπιτες, ενώ κάποιοι υποκύπτουν στον πειρασμό να απολαύσουν το brunch τους όρθιοι στον εξωτερικό πάγκο, κουβεντιάζοντας και χαζεύοντας την κίνηση.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή