Τα φαγητά της Παυλίνας Αποστολίδη έχουν μνήμες Ανατολής. Την προσφυγική κουζίνα της γιαγιάς της έμαθε να μαγειρεύει όταν πρωτοπαντρεύτηκε και πάντα στο σπίτι της έχει να κεράσει λικέρ βύσσινο.
Σπρώξαμε την καγκελόπορτα του παλιού εξοχικού στο Πανόραμα, προχωρήσαμε προς την κεντρική είσοδο και χτυπήσαμε το κουδούνι. Μας άνοιξε η Παυλίνα, μια γυναίκα ντελικάτη, όλο κοριτσίστικη όρεξη για ζωή, καλλιεργημένη και αρκούντως σύγχρονη, ώστε να κάνει καλή παρέα με τη 19χρονη, συνονόματη εγγονή της.
Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr