Η παριζιάνικη φλαν με την λαμπερή, λεία κρέμα και το ελαφρώς αλμυρό ζυμάρι, το Paris-Aigina, ένα «εξελληνισμένο» Paris Brest με γέμιση πραλίνας φιστικιού Αιγίνης, το υπέρκομψο Saint Honoré με βανίλια Μαδαγασκάρης. Μέσα στον ένα χρόνο λειτουργίας του το Ourse απέκτησε πολλά hits για τα οποία όλη η Αθήνα βρέθηκε να κατεβαίνει στη Γλυφάδα.
Στο μπουτίκ ζαχαροπλαστείο του σεφ Στέφανου Τσουκαλά και της ζαχαροπλάστριας Βίκυς Νταλαγιάννη, την επιμέλεια των γλυκών έχει ένας από τους κορυφαίους pastry chefs της χώρας, ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης- πολυβραβευμένος και γνωστός από την πορεία του στη μισελενάτη «Σπονδή», ιθύνων νους πίσω από τα εκλεπτισμένα, υψηλής τεχνικής δημιουργήματα που σε κερδίζουν τόσο με την εμφάνισή τους (είναι να τα χαζεύεις) όσο και με την γεύση τους.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο