Γαστρονόμος: Η κλασική ιταλική καρμπονάρα

Γαστρονόμος: Η κλασική ιταλική καρμπονάρα

Ο Χριστόφορος Πέσκιας ετοιμάζει την αυθεντική ιταλική καρμπονάρα, χρησιμοποιώντας φυσικά, αυγά και όχι κρέμα γάλακτος

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Χριστόφορος Πέσκιας ετοιμάζει την αυθεντική ιταλική καρμπονάρα, χρησιμοποιώντας φυσικά, αυγά και όχι κρέμα γάλακτος.

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε 4 λίτρα αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους.
  2. Παράλληλα, βάζουμε σε δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λιπαρή ουσία και μόλις κάψει, ρίχνουμε την πανσέτα. Τηγανίζουμε για 5 – 7 λεπτά, ώσπου να ροδίσει και να γίνει τραγανή. Αποσύρουμε από τη φωτιά.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή